Agikisat Janakkalassa 3.9.

Lauantai aamuna taas startattiin kisoihin ja tällä kertaa suuntana Janakkala. Iita ja Mikko starttasivat ensimmäisena, sillä he olivat mini ykkösissä. Ensimmäinen startti meni täydellisesti… Tuloksena Luva + SERT ja sijoitus 2. Sitten olikin aikamoinen odottelu, sillä kakkosluokka oli vasta myöhään iltapäivällä.

Mikko ja Iita sijalla kaksi

Emman kisat meni ihan kivasti. A agilityradalta tuli 10rv ja todella paljon yliaikaa. Virheet tulivat hypyltä kieltona ja keppeiltä. Tästä huolimatta me oltiin kolmansia. B agilityradalta tuli yliaikanolla ja taas sijoitus kolmas. C hyppäriltä taas tuli yliaikanolla, mutta tällä kertaa oltiin neljänsiä.

Iita ja Mikko starttasivat ensimmäistä kertaa kakkosissa B radalta ja heti tuli 0rv mutta valitettavasti yliaikaa ja sama kohtalo oli C hyppärilläkin. Molemmat radat menivät kuitenkin niin hyvin että kaksikko oli molemmilla radoilla kakkosia.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>