Agikisat Purinalla 4.9.

Saara ja Emma

Vaikka lauantaina kisattiin Janakkalassa, oli mulla ja Emmalla vielä tänään kisat Helsingin Purina Areenalla. Iitaa näihin kisoihin ei ilmoitettu ollenkaan, kun mulla ja Emmalla on monet kakkosen kisat menneet vähän huonosti sen takia että joudumme kisapaikalla odottamaan tuntikaupalla. No nythän sitä odottelua ei ois tullut, mutta eipä tuota voinut tietää…

Ensimmäisellä radalla tuomarina oli joku kroatialainen mies, jonka ratä näytti alkuun todella vaikealta kuten myös ihanneaika. En ottanut paineita vaan päätin Emman kanssa mennä juuri niin kovaa kuin me päästään. Tuloksena oli nolla ratavirhettä ja vain 0,95s yliaikaa. Voihan rähmä!! No tällä tuloksella me oltiin kakkosia. Toisella radalla Emmalle niin kuin ohjaajallekin tuli väsy ja tulos on sen näköinen… 10rv ja yli 13s yliaikaa. :) Mutta niin hyvä mieli jäi tuosta ekasta radasta. Kyllä meillä on mahdollisuuksia päästä niihin ihanneaikoihin, kun hyvä päivä sattuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>