Nykeröintiä ja ompelua

Töissä tulee päivät istuttua tietokoneella niin iltaisin on kiva tehdä jotain muuta. Tässä syksyn aikana tuli innostuttua pantojen, lelujen ja hihnojen tekemisestä. Tässäpä muutamia kuvia tekeleistä.

Panta vaihtoehtoja

Hihnoja epiksiin palkinnoiksi

Me ollaan menossa tänä vuonna ekaa kertaa elämässämme messariin ja kehänauhojen sisään. Emma saa sen kunnian, kun täytti syksyllä kahdeksan vuotta ja siten pääsee veteraaniluokkaan. Sitä vartenhan täytyi kokeilla tehdä itse näitä ”hienoja” bling bling näyttelyhihnoja. Ihan kiva siitä tuli:

Emman bling bling näyttelyhihna

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>