Mitä agility rintamalle kuuluu…

No hyvää tietenkin!!! :)

Nyt syksyllä ollaan kisattu suhteellisen vähän, koska Tuittu tuli taloon. Ennen kuin Tuitulla oli rokotukset kunnossa ei juurikaan haluttu mennä isoihin tapahtumiin, jotta Emma ja Iita ei kantaisi kennelyskää tai jotain muuta yhtä ”kivaa” kotiin.

Hieman ennen Tuitun tuloa Mikko ja Iita juoksivat Kotkassa 8.8.2012 viimeisen LUVAnsa Anne Saviojan hyppäriltä ja siten saivat menolipun kolmosluokkaan. Kisat kolmosissa alkoivat 1.9.2012 Purina Areenalla ja tuloksena oli 2xHYL ja yliaikanolla kera 4.sijan. Seuraavat oli JAU:n kisat Hyvinkäällä 10.11.2012 ja sieltä tuloksena oli agilityradoilta 2x5rv ja yliaikaa.

Me Emman kanssa käytiin myös Kotkassa ja Purinalla mutta niistä ei ole juurikaan kerrottavaa jälkipolville. Huvittavinta oli ehkä se, että Purinalla myöhästyin ekaa kertaa viimesen radan rataantutustumisesta. No, se johtui siitä, että rataantutustuminen alkoi arvioidusta aikataulusta aikaisemmin ja kuuluttajan mielestä hänen tehtävänsä ei ollut kutsua kisailijoita paikalle tutustumaan. No sen voin sanoa, että en ollut ainut ja en juuri ehtinyt rataa saada kunnolla mieleeni. Tuloksetkin kertovat tämän puolesta… :) Emman kanssa oltiin tuloksella 37.01 (20rv +17,01s) sijalla 2./12 ja ainostaan kaksi kilpailijaa sai tuloksen. Että silleen… :) Me käytiin Emman kanssa Kouvolassa 7.10.2012 näyttämässä hieman girlpoweria. Ei startattu kuin yhden radan verran, kun siltä sattui tulemaan nollavoitto ja menolippu kolmosiin.

Nollavoitolla kolmosiin!

Minä ja Emma korkattiin kolmoset JAU:n kisoissa Hyvinkäällä 10.11.2012 ja hienostihan ne meni. Eka radalta 5rv +yliaikaa. Mä hermoilin ja jännitin, sehän tietenkin tarttui koiraan. Emma sitten varasti lähdössä ja pudotti ekan riman. No tällä sählingillä oltiin kuitenki 21./46. Toinen agirata meni loistavasti ja tuloksena oli yliaikanolla ja 6./48. Tuollakin radalla tuli muutamia virheitä, joten jos ihanneaika on kohtuullinen niin kyllä meidän mummukka niihinkin hyvänä päivänä pääsee.

Tuittu on myös aloittanut agilityn ”harrastamisen”. Me ollaan harjoiteltu jo putkea ja siinä voi olla jo jonkun verran mutkaakin. Pussi sujuu jo aika kivasti kunhan joku on nostamassa pussinsuuta hieman. Alastulokontakti harjoituksia ollaan tehty kuin myös hieman keppejä neljällä kepillä ja ei pidä unohtaa siivekkeiden välistä juoksentelua. Ja mikä tärkeintä, niin Tuitulta näyttää motivaatiota löytyvän. Palkkana paras on lelu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>