Janakkalan agikisat 30.-31.7.

Ilmotin Emman pitkästä aikaa taas kisoihin ja Janakkalassa oli viikonlopun molemmille päiville tarjolla kaksi agilityrataa. Lauantaina tuomarina oli Ritva Herrala ja sunnuntaina Heidi Viitaniemi. Kummastakaan tuomarista ei ollut kokemusta etukäteen. Iita ei vielä päässyt kisaamaan kun treeneistä on pakko pitää 4vko juoksutauko, joten sama sitten piti kisaamisen kanssa vaikkei juoksua sinällään enää ollut.

Lauantain eka startti alkoi hyvin. Homma meni läskiksi kepeillä kun ohjasin Emman kakkosväliin ja neitiä ei kiinnostanut ripeästi korjata virhettä. Lopulta päästiin oikeaan väliin mutta keppirivi mentiin hitaasti nenä maassa. Loppu rata meni ihan kivasti. Toisella startilla päätin keskittyä keppeihin, jottei virhe toistuisi. Koko rata meni hyvin, tosin Emma väsähti loppuradasta ja saimme reilun 3s yliaikaa. Tarkkuus palkittiin ja me voitettiin!

Saara ja Emma voitti!

Sunnuntaina startattiin mini1:ssa ihan ensimmäisinä ja sekös aiheutti hieman perhosia vatsaan. Ei ehtinyt yhtään katsoa muiden suorituksia ja rataantutustumisestakin tuli lähtöön hieman kiirus. Eka rata meni kaikin puolin hyvin, mutta Emma merkkasi putken ennen keppien viimeistä väliä ja se olikin sitten siinä. Matelemalla takaisin kepeille niin yliaika on taattu! :) Toisella radalla yritin taas petrata mutta jostain syystä Emma ei osannut keppejä. Ei mennä oikeaan väliin, ei pujotella ollenkaan, ei mitään. Virhettä ei tullut mutta sellaisella suorituksella ei voi ehtiä ihanneaikaan. Mutta virheettömällä radalla ja pienoisella yliajalla me kulutettiin taas palkintopallia ja tällä kertaa oltiin kolmansia.

Saara ja Emma kolmansia!

Kaikin puolin onnistunut kisaviikonloppu vaikkei luokkanousuun oikeuttavia tuloksia saatukkaan. Emma tienasi taas rahanarvoisia palkintoja itselleen ja Iitalle. Videot radoista löytyy tuloksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>