Joensuun viikonloppu 13.-14.8.

Emma ja Iita oli ilmoitettu Joensuun näyttelyihin ihan vain sen takia, että samalla reissulla pääsimme pitkästä, pitkästä aikaa Lehmoon kyläilemään. Siellä kun asuu Emman ja Iitan isä-pappa Nero ja Iitan paras remuamiskaveri Luca. Tietenkin meistä ihmisistä oli kiva päästä tervehtimään Annen perhettä.

Perjantaina startattiin täältä Keravalta kohti Joensuuta ihan hyvissä ajoin. Suunnitelma oli ajaa Mikkelin, Juvan ja Varkauden kautta Lehmoon, mutta suunnitelma petti. :) Kauheat ruuhkat alkoivat jo ennen Mikkeliä, joten päätimme harrastaa Suomi-matkailua ja ajoimmekin Pieksämäen kautta. Ei hullumpi ratkaisu, koska sillä reitillä ei sitten juuri ollutkaan muita kuin me. :)

Lauantaina oli KV näyttely ja tuomarina suomalainen Esko Nummijärvi. Odotukset eivät olleet korkealla, sillä meidän koirat eivät ole juuri suomalaisilla tuomareilla pärjänneet. Tuomari oli sinällään erikoinen, että hän ei koiria nostattanut pöydälle saatikka seisottanut ollenkaan. Koira ja esittäjä juoksivat koko ajan kehää ympäri ja siinä samalla tuomari saneli arvostelun ja selitti yleisölle miksi tykkää/ei tykkää juuri tästä koirasta. Iita sai ERI:n muttei SA:ta. Siihen olen erittäin tyytyväinen. Emma sai myös ERI:n kuten myös SA:n mutta hävisi valioluokassa toiselle nartulle. Emma oli tuomarin mielestä liian lyhyt. :) Loppujen lopuksi Emma oli PN3 kera vara-CACIB:n.

Sunnuntaina oli kaikkien rotujen näyttely ja tuomarina romanialainen herra. Ylläri, ylläri… Tää mies antoi lähes kaikille ERI:n ja SA:n, niin saivat myös meidän tytöt. Iita ei sijoittunut parasnarttukehässä minun esittämänä. Emma pääsi Annen kanssa ravaamaan ja olipas ihana nähdä miten iloisesti ja reippaasti Emma menee kehässä. Anne esitti Emman PN2:ksi. Kiitos Anne siitä. Edelle meni toinen Puksipuun kasvatti veteraani-mummukka ”Helmi”.

Iita sai ERI:n ja SA:n.

Emma sai ERI:n ja SA:n ja loppujen lopuksi PN2.

Näyttelyiden jälkeen oli kiva rentoutua kodinomaisessa ympäristössä. Koirat olivat kuin kotonaan ja ulkona oli tilaa leikkiä. Emma pääsi isukkinsa kanssa pihalle nautiskelemaan ja Iita taas Lucan kanssa juoksemaan. Mitäpä muuta onnistuneelta viikonlopulta voisi toivoa?

Emma ja Nero nauttii ulkoilusta.

Älypäät Luca ja Iita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>